trettionde september

Fredagen var jättetrevlig! Vi käkade Chocolat d'or och hamnade sedan efter mycket om och men på Wooken. Löningshelg så det var fullt med taggat folk men blev en rätt tidig hemgång ändå. Idag har jag jobbat tio timmar och sedan hade vi grannarna och Sofias familj över på middag. Blev en prommis med J & S nyss och nu ska jag se ett avsnitt Game of Thrones (min nya drog) innan det är dags för sängen. Imorgon är jag ledig, underbart! Dessutom har jag bästa schemat nästa vecka med helt perfekta pass - ingen söndagsångest här inte!

tjugoåttonde september

Då var ännu en vecka slut! Blir kvar en vecka till i mysiga Bromma innan jag byter. Idag hade jag en skön sovmorgon och jobbade till stängning. Cyklade hem och svepte i mig middag, nu sitter jag på tunnelbanan på väg hem till Katarina. Ska träffa lite trevliga klassisar och sen kanske det blir utgång! Imorgon ska jag träna, träffa saknade Sofia och vara barnvakt på kvällen.

tattologist

 
Åh, jag vill också.

tjugosjätte september

Hade en skön tredagarshelg. Ena kvällen blev en lugn hemmakväll och andra en inte så lugn utekväll. Förade på Treat och dansade & drack champange på Larran. Inte alls roligt att vakna på söndagen, ångest var ordet... På måndagen blev det en tur till stan och nu är det jobb som gäller resten av veckan. Igår var jag barnvakt själv för första gången vilket var jättemysigt och idag var jag och köpte ett halvårs gymkort och tränade. Finally!!!

nittonde september

Då var det förändring på ingång. Denna vecka har varit lite kaos men nu är det klart att jag byter till Ängby om två veckor. Var riktigt osäker då jag älskar Bromma-butiken och alla jobbkompisar men det är det som kommer funka bäst för mig i höst. Gaaah, sorgligt. Igår var jag på kaffekurs hos Monteriva och idag har jag hängt i butiken från 10-20 då vi hade personalmöte och jag inte pallade åka hem emellan. Gateau är mitt liv förstår ni! Käkade godis & vindruvor och övningskörde sen hem med pappa.

sextonde september

Denna vecka har bestått av mycket jobb och lite övningskörning. I torsdags var jag och Rebecca på Grönan och käkade langos och såg Den svenska björnstammen lalla runt på scen. Väldigt trevligt! Igår var jag ledig vilket var grymt skönt. Tog sovmorgon, åkte till stan och köpte lite nytt till garderoben (bland annat ännu en jacka...) och fikade med Louise & Bea. På kvällen firade vi Jossa med utgång på Sommar. Hade riktigt kul och stannade till stängning! Idag jobbade jag eftermiddag och nu ska jag gå och lägga mig.

nionde september

Blä, den här helgen blev inte alls som planerat. I fredags var jag som sagt barnvakt vilket gick jättebra, de var söta! Men under dagen fick jag reda på att schemat för i höst kommer krocka med att hämta från dagis, så nu är allt rätt så oklart. Vaknade på lördagen med grymt ont i halsen men gick till jobbet ändå. Fick gå hem vid tolv till slut, och tur var väl det för fy fan vad jag inte mådde bra. Däckade i soffan och sov fram till middagen... Missade både fredagkvällen hos Jenny & lördagkvällen hos Emilia + utgång, aptråkigt. Dagens mission: att bli frisk.

sjätte september

Lördagskvällen var grymt kul, kommer verkligen sakna både Hanna & Julia! På söndagen firade vi mamma med lite släktfika och på måndagen träffade jag först mina två blivande barnvaktsfamiljer och sedan hade Julia en liten avskedsmiddag hos sig. Igår var det Gateaus personalfest som bestod av en alldeles för lång tipsrunda och middag på O'Learys... Jag skulle ju öppna dagen efter så drog rätt tidigt men hade jättetrevligt! Imorgon ska jag jobba, vara barnvakt för första gången åt familjen H och sen på middag/förfest med Gateau-gänget. 

don't you worry child


 
see heaven's got a plan for you

första september

Då var det helg igen. Blev inget F12 under veckan (eller över huvud taget denna sommar, megatrist), så måndagen blev en ledig icke-bakis dag då jag gjorde en mysig brunch och inte så mycket mer. Jobbade tisdag-fredag men följde med Hanna & Julia till Sommar på onsdagkvällen. Åt en grymt god korv, dansade till Genom eld och pratade med roliga fransmän på nattbussen hem. Igår förvånade jag mig själv genom att springa 5 km i becksvart ösregn (det var faktiskt riktigt skönt) och imorse firade vi mamma med frukost på sängen. Ska strax cykla och handla tacos inför ikväll. Vi ska käka middag hos Jossa innan det blir fest hos Julia för att fira att hon drar till München och Hanna till Milano i ett år! 
RSS 2.0