trettionde oktober

Sen sist har jag jobbat & tränat en hel del. Även varit på kurs i hjärt & lungräddning genom min barnvaktsförmedling som var dötråkig. I lördags var bästa Klara och hennes familj på middag hos oss och lite senare åkte vi in till stan för röj på Laröj såklart. Var med om en trevlig incident på McDonalds också... hahaha, men hade faktiskt en riktigt rolig kväll! Söndagen & måndagen hade jag ledigt, var bland annat hos läkaren och fick ett efterlängtat besked och på Halloween-middag hos kusinerna. Nu har jag precis lagt mig i sängen, nyduschad efter ett pass på gymmet & ska kolla någon serie. Sedan ska jag drömma om MÜNCHEN (wiho, biljetten bokad till den 23 november!!!), så galet taggad!

below my feet

keep the earth below my feet
for all my sweat, my blood runs weak
let me learn from where I have been
keep my eyes to serve
my hands to learn
 
Prasslande höstlöv, tända ljus och varm choklad-musik från Mumford & Sons. Åh, vad bra de är. Igen.

go right

tjugoförsta oktober

Tänk vad fort tiden går. Snart tre månader kvar tills Paris och jag har föranmält mig till min kurs på Sorbonne! Hur som helst har jag haft en jättebra helg. Jobbade till halv tre i fredags och på kvällen var jag på Fasching och såg Karin uppträda - jättemysigt! På lördagen var jag och tränade två pass, sen tapas middag med gänget och barrunda med Sanna. Spitfire & Oxid är mina nya favoriter! Idag har jag haft en riktig degdag i soffan med chips, godis och Game of Thrones-maraton. Har även varit och fikat med Helena & Carro och haft familjemys framför Solsidan med hemmaflamberad créme brulée. Nu väntar 6 dagars jobbvecka... taggelitagg...

artonde oktober

Förra veckan hände inte speciellt mycket... Typ jobb, jobb, jobb. Börjar känna mig mer och mer hemma i Ängby-butiken i all fall, vilket är skönt! Var ledig söndag och måndag, då jag hann med att bruncha med Mimmi på gulliga Petite France och snacka Paris, shoppa en ny plånbok & lite kläder och hälsa på Jossa på jobbet. Igår var jag barnvakt och passade sen på att gå ut eftersom jag jobbade stängning idag. Förade på Oxid och dansade på Rose. Sen blev det världens godaste dubbel cheese och nattbussen hem. Riktigt rolig kväll!

sjätte oktober

Underbart väder idag! Hösten kan vara riktigt fin ändå. Igår jobbade jag stängning och mötte sen upp Jossa för ett glas vin på Bistro Rigolettos mysiga uteservering. Välidgt trevligt var det, och kvällen avslutades i soffan framför Baksmällan 2. Idag vaknade jag till solsken, tog en springrunda, en lång skön dusch & käkade lite moussaka till lunch. Sen mötte vi upp småkusinerna i Björklunds hage och nu har vi precis ätit kantarelltoast, middag och nu blir det plockgodis. Laddar upp inför jobb sju dagar i rad!

autumn time

fjärde oktober

Fan vad kul min blogg är. I måndags var jag ledig och det blev en sån där dag där man bara inte orkar resa sig ur soffan. Tråkigt men det behövdes. På kvällen var jag och tränade afrikansk dans och det var så sjukt jobbigt (men svinroligt)! Igår var jag och jobbade i packen i Nacka igen och idag var jag i butiken. Kanelbullens dag och allt, så det var mysigt. Älskar att vara igång med träningen igen, i tisdags vart det löpband och yoga och ikväll zumba igen!
RSS 2.0